Wellness közösségi programok

Kulturális programok, kreatív alkotóműhely, tánc, közös kirándulás, közös játékok.

A fitness és wellness után itt az újabb egészség trend a selfness. Az egészségtudatosak vélhetően ugyanolyan gyorsan elmerülnek majd a selfness nyújtotta örömökben, mint amilyen viharos gyorsasággal hódított a wellness.

De mit is takar valójában a fogalom? A szónak magyar megfelelője még nincs, az egészség-tanácsadók is még csak a wellness kiegészítéseként emlegetik, holott a selfness több, mint az elődjének számító wellness. Ugyanis míg a wellness a rendszeres testmozgást, az egészséges táplálkozást és a káros szenvedélyek kerülését írja elő, addig az új trend a személyiségformálásról szól. A selfness az egészséges életmódra törekvők számára tulajdonképpen egy olyan fejlődést jelent, minek következtében a testi jóérzés érzelmi és lelki kiegyensúlyozottsággal párosul. Az országban az elsőselfness szálloda Debrecenben nyitotta meg kapuit 2008. nyarán.

Wellness hétvége akció - wellness közösségi programok

Az új, selfness életforma alapvetően önmagunk megismerésére helyezi a hangsúlyt. A selfness követői a test és a lélek tökéletes összhangjára, és egy egészséges énkép kialakítására törekszenek. A selfness-t ugyanakkor az önmegváltoztatás trendjeként is emlegetik, lévén, hogy saját képességeink felmérése gyakran a változtatás igényét is magával hozza. Magabiztosabbak, optimistábbak és legfőképpen kiegyensúlyozottabbak szeretnénk lenni, csak hogy párat említsek a selfness érzésre törekvők célkitűzései közül.

Nézze meg ajánlatainkat, válassza ki az Önnek leginkább tetszőt. Egy wellness hétvége után frissebbnek és fiatalabbnak érezheti magát, de ne feledje, hogy nem elegendő évi néhány nap kikapcsolódás, folyamatos mozgásra, egészséges étkezésre és az önmagunkra való odafigyelésre az év minden napján szükségünk van.